torstai 12. huhtikuuta 2007

Mittatilauskehykset ratkaisevat kaikki ongelmat

... sellaiset tänne, on meinaan raha- ja asuntohuolia. Mahtavaa mainontaa taas kerran työmatkan varrelta. Markkinoinnin ammattilaisena varoittaisin lievästä ylilupaamisesta.

Mahtavia uutisia tuli taas eilen! Minun asuntoni kohdalla putket ovat vuotaneet ja kylppärin, keittiön ja eteisen lattiat on laitettava uusiksi. Todella siistiä! Joku ihmeen hiekka siellä jossain puukerrosten alta täytyy kuivattaa ja siinähän menee kuka tietää kuinka kauan. Tällä hetkellä en edes tiedä voiko asunnossa asua remontin aikana. Arvatkaa vaan ottaako päähän!

Muuten menee edelleen ihan kivasti, jos nyt ei uskomattoman kovaa stressiä ja unettomuutta oteta lukuun. Sillä ei tietenkään ole mitään merkitystä fiiliksen kannalta, että laihdutuskuuri ei ole tuottanut sitten minkäänlaista tulosta. Ei sitten minkäänlaista vaikutusta. Onneksi Uimastadion aukeaa vajaan kuukauden päästä ja minä pääsen taas vesijuoksemaan. Sisähalleissa se ei innostanut, mutta jos taas tänä kesänä innoistuisi juoksemaan allasta edestakaisin, kun työpaikkakin on mukavan lähellä Stadikkaa. Mummo osti joululahjaksi minulle oman vyönkin.

Viikonloppu on taas tuloillaan ja tällä kertaa se tule tuntumaan ihan oikealta lomalta, kun ei tarvitse stressata gradusta, vaan ainoastaan kaikesta muusta. Joka tapauksessa suuntaan Misun luo maalle ottamaan aurinkoa alusvaatteisillani.

Ennen viikonloppua menen kuitenkin edustamaan työpaikkaani messuille. Tässä työssä on sen verran edustusjuttuja, että jakkupuku alkaa tuntua jo melkein omalta asulta. Varsinkin kun sen kanssa on toistaiseksi tullut laitettua Converset.

Viikonloppua lähden viettämään uuden tukan kanssa. Eilen menivät kertakaikkiaan hermot ja kampaaja lupasi hätäapua jo huomiseksi. Kevät tulee minunkin päähäni. Tämä tukka on kamala ja ihan liian pitkä minun makuuni.

Ja mitvit? bloggerini on suomenkielinen! Enhän minä nyt osaa käyttää tätä ollenkaan.

Ei kommentteja: