keskiviikko 4. huhtikuuta 2007

Korkeaa muotia



En minäkään ihan tyhmä ole tai täydellisesti taiteellinen imbesilli, mutta Cristian Dior on nero! Muoti kiertää nykyään todella nopeasti. Se mikä näkyy huippumuotilehdissä, näkyy myös katukuvassa yksinkertaistettuna. Tämän kevään muotia on sekä Chanelilla että H&M:ssä minimekot ja tunikat.

Yksi juttu, mikä toistaiseksi on katukuvassa aika pientä on kaikenlaiset strassit ja tekotimantit. Onhan niitä toki, mutta huippumuodissa vaatteet on koristeltu niillä kauttaaltaan. Toinen trandi huippusuunnittelijoilla täksi kevääksi on metalli. Hopea, kulta ja pronssi kimaltelevat melkein jokaisessa showssa. Tämä keväänä oli mielestäni kokoelmat yllättävän samanlaisia. Kaikki vannoivat noiden kolmen edellä mainitun nimeen.

Kuvat tarjoaa style.com

2 kommenttia:

M kirjoitti...

Mä oon huippumuodikas elikäs muodin aallonharjalla tänäkin vuonna: just ostin uudet juoksulenkkarit(!), sävyinä hopea ja vaaleanpunainen.

Earl Grey kirjoitti...

Näin on, sinä olet harjalla. Olet aina ollut, usein itse asiassa jopa harjan edessä edelläkävijänä (esim. Converset, vanhat nahkatakit, 50-luvun mekot ja kenkämuoti yleensäkin).