perjantai 11. toukokuuta 2007

We are family

Gradu on kansien välissä ja lopullisessa tarkastuksessa. Säästääkseni 33 euroa, päätin printata graduni itse. Arvaatte varmaan? Lopulta, kahden tunnin aherruksen jälkeen, se kuitenkin onnistui ja nyt en ajattele mokomaa enää koskaan. Paitsi palauttaessani sen ensi viikolla myös tukisäätiölle, joka ystävällisesta tuki graduni vääntämistä 500 eurolla. Tukisäätiö antoi apurahaa myös tänä vuonna, tällä kertaa kokonaiset 1200 euroa. Sillä rahalla lähden alkusyksystä Englantiin.

Ystävä muuttaa syksyksi Amerikkaan, joten taidan pudottaa maan pois kieltolistaltani vähäksi aikaa ja mennä vierailulle rakkaan New Yorkini kautta. Kesälomaa rapsahti kokonaiset 4 päivää, enkä sitten millään osaa päättää milloin ruhtinaallisen lomani pitäisin. Rahatilanne ei vaikuta niin hyvältä että voisin lähteä kovinkaan pitkälle. Ruotsiin sentään menen loppukesästä, mutta siihen lomapäiviäni käytä.

Tänään lähden kotikaupunkiin katsomaan veljeäni. Euroviisuhulinat jäävät siis eilisiin Ville Pusan ja kahden hiphopparin keikkoihin. Ei se mitään, en minua juuri juhlitakaan.
  One love, one blood
One life, you got to do what you should
One life, with each other
Sisters, brothers
One life, but we're not the same
We get to carry each other, carry each other
(U2, one)


Ei kommentteja: