lauantai 28. huhtikuuta 2007

Verkligen

Jos muidenkin elämä on tälläistä vaikeudesta toiseen juoksua, niin täytyy ihmetellä, kuinka ihmiset jaksavat. Minä en ainakaan enää millään jaksaisi. Nyt on menossa asunto alta ja mahdollisesti jopa reilulla kolmen viikon aikataululla. Asunnon vuokraaja ja omistaja eivät ole minua ja kämppistäni tästä ajamassa, mutta taloyhtiöllä on kiire remontoida. Remontin aikana täällä ei voi asua. Siis oikeasti! Missä on se kuuluisa vaikeuksista voittoon? Tässä on selvitty selkäleikkauksista, jättämisestä, rakkaiden sukulaisten yllättävistä kuolemista ja isän sydänkohtauksesta eikä helpotusta ole odotettavissa. Minusta tämä ei ole kovinkaan reilua!

Onhan niitä hyviäkin asioita. Yksi niistä katsoo olohuoneessa lastenohjelmaa ja syö siskoni itse tekemää munkkia. Toinen hyvä asia on reilu matka-apuraha, jonka ovat näköjään eilen myöntäneet. Se ei ole ollenkaan hullumpi juttu.

Kohta lähdemme Ateneumiin, lauantaisin kello 12.00 lapsia kierrättävät taikajänikset. Annantalolla puolestaan on teatterifestivaali ja sinne on kiire Ateneumin jälkeen. Huomenna vuorossa on Heureka, maanantaina Korkeasaari ja elokuvat ja tiistaina ennen kotimatkaa vielä jotain mukavaa ja erikoista. Ennen tiistaita ei ole murheita, keskiviikkona vasta katsotaan totuutta silmiin.

Ei kommentteja: